MERSİN / AKDENİZ - Iğdır İlkokulu

Iğdır İlkokulu

Camili İlkokulu.Camili Mh.Akdeniz MERSİN
Vizyon
Yapılan bütün çalışmalarda eğitim teknolojisinin olanaklarından yararlanmak; Yapılan bütün çalışmalarda bireysel yetenekleri ön planda alan, her bireyin çalışmalarını kendi bilgi ve deneyimine uygun bir şekilde sürdürmesi ve sonunda bu üretilen bireysel sonuçların okul toplumuna mal edilmesi; Öğretim süreçlerini olabildiğine bireyselleştirilmesi, öğrencinin merkez alınması, lider davranışlarının geliştirilmesi okulumuzun vizyonudur.Okulumuzu ilçe içerisinde diğer okullara örnek ve liderlik yapabilecek konuma çıkarmak ta bir başka vizyonumuzdur.
Misyon
Avrupa Topluluğu ile bütünleşme sürecinde olan ülkemizde Atatürkçü düşünceye bağlı, demokratik, katılımcı, işbirliğine dayalı globalleşen dünya ile uyumlu bireyler yetiştirmek.Öğretim süreçlerinde teknolojik yapının bütün imkânlarını kullanarak ileride öğrencilerimizi 21. yüzyıla uygun, teknolojiyi hayatın her aşamasında kullanabilen yeterlilikte yetiştirmek.
Başarılar
Akdeniz İFET oyunları ilçe birinciliği Halk oyunlarında il ve ilçe birincilikleri
Başlama:08.20 Çıkış:13.35
Şehir içi dolmuş ve belediye otobüsleri